ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Από το 1972 η ΕΜΕ είναι δίπλα σας, με πείρα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία, για να κάνει το δύσκολο έργο της διαχείρισης κοινοχρήστων και της κάλυψης κτιριακών αναγκών μία εύκολη υπόθεση! Εξυπηρετεί σε όλη τη Θεσσαλονίκη πάνω από 50.000 διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους και ό,τι άλλο έχει ένα οικοδομικό συγκρότημα.

Στην ΕΜΕ διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης κτηριακών συγκροτημάτων. Ασχολούμαστε επαγγελματικά με την εξυπηρέτηση της διαχείρισης παντός είδους καταλυμάτων, κυρίως πολυκατοικιών, συγκροτημάτων και επαγγελματικών χώρων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των αναγκών τους σχετικά με την οικονομική διαχείρισή τους.

Το στοίχημα που καθημερινά κερδίζουμε στις κτιριακές μονάδες, την ευθύνη των οποίων έχουμε αναλάβει, αποδεικνύει ότι εκτός από την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε κλάδο και τη γνώση όλων των θεμάτων που αφορούν στη διαχείριση, βασίζεται στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται μεταξύ μας, μέσα από την καθημερινή επαφή με εσάς και τη συνεχή παρουσία μας, με απαντήσεις σε κάθε σας ερώτημα.

Υποστηρίζουμε τα τεχνικά προβλήματα της πολυκατοικίας σας με τους πιο έμπειρους και οικονομικότερους εργολάβους-τεχνικούς, χωρίς να σας τους επιβάλλουμε. Η τελική επιλογή είναι δική σας, αναθέτοντας την εργασία στους τεχνίτες που εσείς επιθυμείτε. Μεριμνούμε να διασφαλιστεί νομικά το έργο με το κατάλληλο ιδιωτικό συμφωνητικό.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στην ΕΜΕ έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών μας με τη σταθερή παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών υπηρεσιών. Με μία μακρά παράδοση ολοκληρωμένων λύσεων στο ενεργητικό μας, διαθέτουμε βαθιά γνώση στον τομέα της διαχείρισης πολυκατοικιών.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν πάψαμε ποτέ να επενδύουμε στις νέες τεχνολογίες και στη διαρκή αναβάθμιση του μηχανογραφικού μας συστήματος. Έτσι, παρέχουμε, με αποτελεσματικότητα και συνέπεια, όσο το δυνατό ποιοτικότερες υπηρεσίες με κύριο μέλημα την άμεση και άριστη εξυπηρέτησή σας.

Διαθέτουμε το πιο εξελιγμένο πρόγραμμα για τη διαχείριση των πολυκατοικιών.

Ακόμη, μέσω του On-Line σύστηματος απο το site μας μπορείτε να ελέγξετε τα ειδοποιητήριά σας, τη συγκεντρωτική κατάσταση της οικοδομής, και να βρείτε σκαναρισμένες όλες τις αποδείξεις δαπανών, ώστε να έχετε ένα πλήρες αρχείο οικονομικών στοιχείων, διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΕ

  • Πολύχρονη πείρα & γνώση
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Άρτια οργάνωση & συνέπεια
  • Συνεχής εκπαίδευση & τεχνογνωσία
  • Προσωπική επαφή με τον πελάτη
  • On-Line σύστημα παρακολούθησης